Son mesaj - Gönderen: ***asli*** - Cumartesi, 08 Nisan 2017 22:06
DJ BIR SU YAYINDA KEYIFLI DINLEMELER
 
Sayfa: [1] |   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Dereotlu Çorba  (Okunma Sayısı 1160 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ela
has Üye
*****

karizma 103
Çevrimdışı

Mesaj Sayısı: 550


« : 04 Temmuz 2009, 19:58:34 »

MALZEMELER
2 adet tavuk butu
1 demet dereotu
3 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı sıvıyağ
yarım kilo süt

HAZIRLANIŞI
2 kaşık un ve 2 kaşık yağı orta ateşte pembeleştirin. 1/2 kg sütü azar azar tencereye ilave edin. Haşlamış olduğunuz tavuk etinin suyunu da 2 bardak olmak kaydıyla ekleyin. Sürekli karıştırın. Kaynamaya yakın didiklenmiş tavuk etini ilave edin. Bir taşım kaynadıktan sonra iri dopranmış dereotunu da ekleyerek 1 dakika daha pişirin ve altını kapatın.
Logged
Sayfa: [1] |   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

 
wep tasarim yilmaz bektaş mail yilmazbektas61@hotmail.de TEL 05343370091

MKPortal ©2003-2008 mkportal.it